YIN BASICS
Boek nu
Nieuws
Op deze pagina vind je onze blogs en ander nieuws
Naar Nieuws
Vorige slide
Volgende slide

YIN & NEUROTRANSMITTERS

In deze modules leer je hoe je kunt weten of en welke stofjes bij jou of je cliënt in balans zijn en welke wellicht wat minder. En vooral: wat kun je doen met YIN, voeding en leefstijl om weer meer evenwicht te creëren.

YIN & DE DIMENSIES VAN HET BREIN

In YIN, het brein en haar dimensies gaat over zes dimensies, beleefd vanuit energetisch perspectief. Hier komen de basis modules, neurotransmitters, assisted YIN en de integrale geneeskunst bij elkaar.

De eerste dag gaat over de 1e dimensie: over het hersenstam gebied, overtuigingen die bepalend zijn in je leven, vader en moeder, opa en oma, dopamine en wondermeridiaan Du Mai.

De tweede dag gaat over de 2e en 3e dimensie: normen en waarden, het mesoderm oude deel hersenstam, je omgeving, acetylcholine en Ren Mai
De derde dag gaat over de volgende 3 dimensies.

Kenkyū YIN Gan

Deze module gaat over zelfonderzoek en oncologiesche problemen

YIN 3.3

Deze driedaagse is voor iedereen, die YIN een warm hart toedraagt . Maar ook iedereen die een opleiding heeft genoten vanuit een stroming die we kennen als de YIN yoga docenten opleiding, aangevuld met een YIN en integrale geneeskunst module. Vanuit deze visie en opleidingen kennen we alles rondom bindweefsel en verbinding als 1+1=3.

YIN 3.6

YIN 3.6 is de grote zus van de YIN 3.3

Met meer verdieping, een andere frequentie en dezelfde YIN belevenis.

YIN & PERSOONLIJKHEIDS STOORNISSEN

De drie verschillende clusters van angststoornissen, exentrieke stoornissen en Dwangstoornissen worden met YIN en alle neurotransmitters verbonden in een geheel om jouw les of therapie verder te laten resoneneren met de cursist en/of cliënt.

YIN & VOOROUDERS

Verbonden zijn met je voorouders, is net zoals in verbinding zijn met de natuur. Beide zijn onmisbare schakels voor wie het pad van heelworden verkiest en gronding zoekt. Letterlijk de wortels van jouw bestaan.

HET HELEN VAN DE MOEDERLIJN

Vrouwen dragen angst en pijn mee in hun buik en baarmoeder.
Pijn en angst welke je door middel van gesprek, samen zijn en gerichte rituelen kunt helen.

De rite van de baarmoeder is in deze cursus verwerkt.

HET HELEN VAN DE OUDERLIJN

Deze tweedaagse neemt je mee terug naar je voorouders en met name die voorouders waarvan iets via jou een uitweg zoekt.

OVER LEVEN IN HET LICHT

Deze module ‘Over leven in het licht’ bestaat uit twee dagen. Hierin staan de organen milt, hart, dunne darm, blaas, nieren, dikke darm en maag centraal.

OVER LEVEN IN HET DUISTER

In deze module ‘Over Leven in het duister’ kan je aan de hand van het innemen van de houdingen in het ritme van de meridiaanklok de houdingen nog intenser beleven.

YIN en de 5 Elementen

De 5 elementen, per element opgedeeld in een tweedaagse.

CHAKRAPSYCHOLOGIE

Chakrapsychologie is een unieke scholing, omdat deze volledig in het teken staat van jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw zijn. Aan de hand van YIN, het onderzoeken en ervaren van jouw chakra’s, de chakra psychologie en de verbintenis met je voorouders, ga je in drie dagen op reis naar je eigen kern.

YIN MEDICINE

De opleiding YIN Medicine® is gericht op het geven van individuele sessies binnen de YIN yoga en de YIN therapie. In deze opleiding krijg je inzichten aangereikt vanuit de Functionele osteopathie, YIN ASSIST, Haptonomie en Cranio-Sacraal therapie.

YIN ASSIST

In deze module staat het belang en de kracht van aanraken, aanwezig of present zijn, verbinding maken en verbonden zijn, centraal. Hoe kun je jouw cursisten begeleiden, waarbij je zijn of haar, maar zeker ook jouw eigen grenzen respecteert.

YIN-TENSIVE

Een YIN-Tensie heeft steeds weer een ander thema. Passend bij de plek, het seizoen en het moment.

JAARAFSLUITINGEN