YIN Association

Anouk Tepperik

Docente YIN Association

Picture of Anouk Tepperik

Anouk Tepperik

Yin is voor mij de sleutel geweest om de verbinding met mijzelf te herstellen.

Jarenlang was ik zoekende naar hoe ik weer in mijn kracht kon gaan staan, of beter gezegd; hoe ik weer kon gaan leven. Verschillende gebeurtenissen zetten mijn leven op z’n kop. Ondanks alles wat er gebeurde, geloofde ik dat ik toch tien ballen tegelijk in de lucht moest blijven houden. Mijn lichaam gaf me voldoende signalen dat ik hiernaar mocht luisteren, maar ik wist niet hoe. Ik zat vast in overleven en verloor langzaam de verbinding met mezelf.

Tot ik in aanraking kwam met Yin. De vrouwelijke Yinne energie, die mij rust en verstilling bracht, had ik echt nodig op dat moment. In stilte kon ik eindelijk de opgebouwde laagjes afpellen en kwam ik tot mijn kern, Yin leerde me voelen. Bepaalde blokkades konden niet worden opgelost vanuit mijn hoofd. Sterker nog, juist het doorvoelen van pijn maakte dat de intensiteit ervan kon afnemen. Waar ik mijn lichaam jaren als vijand heb beschouwd, ervaarde ik voor het eerst weer contact. Alsof mijn lichaam mij niet langer meer tegenwerkte en er langzaam een verbinding ontstond. Een verbinding met mijn lichaam en daarmee een verbinding met mezelf. En dat gun ik ook jou!

Yin is inmiddels een onderdeel van mijn leven geworden. Geen levenswijze, maar een levensbeschouwing. YIN als Your Inner Nature.Vanuit liefde, kwetsbaarheid, openheid en humor reis ik graag een stukje mee op jouw unieke en authentieke levenspad. Een reis die je zelf maakt, maar waarin ik je graag ondersteun. Op jouw tijd laagje afpellen zodat je mag ont-moeten van al je beperkende overtuigingen en mag gaan ONTMOETEN wie jij diep van binnen bent.

Durf jij deze bijzondere reis te maken? Ik ontmoet je graag bij een van de scholingen.

 
Anouk Tepperik