Yin Association

Patrick Antoine Jordans

Docent YIN Association

Picture of Patrick Jordans

Patrick Jordans

"Om de YIN op deze manier te mogen uitdragen is als een droom die uitkomt!"

 
Mijn naam is Patrick Antoine Jordans en met een Amerikaanse moeder, Nederlandse vader en zelf geboren in Spanje ben ik al vanaf mijn begin een mix van drie. Drie namen die ik ook draag die samen tot expressie zijn gekomen in de verbinding met YIN. De drie invalshoeken waar ik mij binnen de YIN association mee verbind zijn ook fysiek, energetisch en metafysisch. Verbinden met deze verschillende lagen om samen te komen tot een geheel. 
 
Zo verbind ik ook de oude natuurvolkeren met de natuurkunde van nu gekoppeld aan YIN waarin we de innerlijke natuur terug herinneren. Mijn passie ligt vooral in het samenbrengen van verschillende invalshoeken en perspectieven zodat ieder voelend blijft afstemmen binnen zijn of haar eigen authenticiteit. Onderwerpen als quantum geneeskunde, oude wijsheden, astrologie, numerologie, elementen leer en alchemie om samen te beleven in het nu. 
 
Graag neem ik een ieder mee op reis binnen de wereld van Yin. Waarin altijd weer de uitnodiging ligt op contact te maken met jezelf, daar waar YIN om draait. Om zo steeds meer mensen te laten verbinden met hun eigen innerlijke natuur. 
 
Patrick Antoine Jordans