YIN 3.3

YIN Association | YIN Opleidingsinstituut | YIN Gilde

YIN 3.3 is een vorm waarbij herhaling een onderdeel is om van care naar cure te gaan. De getallen 3, 6 en 9 waren altijd al een bijzondere herhaling voor Nicolas Tesla en hij wist als geen ander dit te duiden als poorten naar andere dimensies. Met de juiste herhalingen en met de juiste pauzes tussen de houdingen is het in deze module de bedoeling dat je contact maakt met die andere dimensies die alles in zich dragen wat gaat over vernieuwen en herkennen of herinneren.

Met de schildklier als orgaan wat in deze drie dagen centraal staat zijn het drie dagen om te komen tot een palet van YIN houdingen en YIN verbindingen om de schildklier te versnellen of te laten vertragen. Iedereen die iets van geneeskunde weet, weet ook dat wanneer de schildklier in het spel is er altijd ergens anders een primair probleem is wat niet gezien, sproken of gehoord kan worden.

Het is in deze drie dagen de bedoeling dat je handvaten krijgt om bij jezelf, bij je clienten of cursisten met YIN 3.3 een ander pad te wandelen dan tot nu toe vanuit lifestyle en farmacologie wordt ingezet.

Opleidingsinformatie

Niveau cursus:
HBO+

Studiebelasting:
24 uur, 3 lesdagen.

ECTS: 10

Certificaat:
Ja

Kosten:
€900,-

20, 21 en 22 september 2024