YIN & Elementen (vuur)

YIN Association | YIN Opleidingsinstituut | YIN Gilde

YIN & ELEMENTEN (VUUR)

YIN Association

De Oosterse oftewel 5 elementenleer is een belangrijk onderdeel van de eeuwenoude Chinese Geneeskunde. De vijf elementen maken het leven, je relaties en je eigen gedrag een stuk inzichtelijker.

๐˜‹๐˜ฆ cyclus van de ๐˜ท๐˜ช๐˜ซ๐˜ง ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ: HOUT (lente, geboorte/jeugd) die overgaat in VUUR (zomer, jong volwassen) naar AARDE (nazomer, volwassen) en dan naar METAAL (herfst, ouderdom) en ten slotte WATER (winter/laatste levensfase + sterven), ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜›๐˜Š๐˜Ž ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ญ.

De zomer is aangebroken. Dit betekent dat de yange energie zijn piek heeft bereikt. De dagen zijn lang, de zon staat maximaal hoog en we bereiken de warmste temperaturen. De vuurenergie is in volle kracht aanwezig. Maar hoe is het met dat vuur in jou? Brandt deze nog of kan jouw vuur wel een oppepper gebruiken? Of is het vuur element in jou zo expliciet aanwezig dat het schroeit? En voel jij jezelf opgebrand.

Hoe is deze balans bij jou?
Wij nemen je graag een dag mee op reis binnen het vuurelement.
Een dag dat in het teken staat van YIN en houdingen gekoppeld aan het element vuur.
Transformatie, vreugde, blijdschap en passie.
Ben jij er erbij op vrijdag 11 augustus om samen te vlammen of te blussen?

ย 

YIN & HET ELEMENT VUUR
Sneek

10-8-2023

Opleidingsinformatie

Niveau cursus:
Nvt.

Studiebelasting:
1 dag

Kosten:
โ‚ฌ180,-

Docent:ย 
Joke Vast & Anouk Tepperik