YIN Medicine

YIN Association | YIN Opleidingsinstituut | YIN Gilde

YIN Medicine (Module 4)

YIN Medicine | YIN Association

In module 4 van YIN Medicine® komt de nek als laatste onderdeel van de wervelkolom aan bod.

Ook herhalen we de technieken van de Functionele orthonomie uit de voorgaande modules zodat jij na deze module het gehele lichaam kunt behandelen middels oscillaties.

Door het praktisch toepasbaar maken van de kennis en technieken, leer jij holistisch kijken en denken in ketens. Het verschil herkennen, voelen en beleven tussen bindweefsel en spierweefsel neemt een prominente plaats in. Om zo dié werkvorm toe te passen als coach/therapeut die er voor gaat zorgen dat jouw cliënt de signalen kan gaan verstaan en hierdoor weer ruimte creëert in zijn/haar lichaam.

Er worden diverse pathologische beelden besproken waaronder de SOLK- problematiek en specifieke pathologie zoals HNP, Osteoporose, Artritis, Artrose, SI -klachten, Discopathie, Reuma, ziekte van Bechterew, Ischias en pseudoradiculaire klachten. In deze laatste module bespreken we aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden casuïstiek, onderzoeksmogelijkheden en behandelopties.

Na het afronden van alle YIN Medicine® modules heb je veel waardevolle technieken in handen om een goede holistische begeleiding 1 op 1 te kunnen geven en op een andere manier te kijken naar klachten op het fysieke, mentale, emotionele en/of energetische vlak.

Opleidingsinformatie

Niveau cursus:
HBO+

Studiebelasting:
22 uur / 3 dagen

Aanvangsniveau:
HBO

Verplichte literatuur:
n.v.t.

Certificaat:
n.v.t.

Prijs:
€900,00

YIN Medicine 4

4, 5 en 6 april 2024